Trailer voor serie George & Tammy met Michael Shannon & Jessica Chastain

Showtime heeft de officiële trailer vrijgegeven van George & Tammy, het aankomende biografische drama met in de hoofdrollen Michael Shannon en Jessica Chastain. De serie staat gepland om op zondag 4 december te verschijnen.

De video belicht de relatie tussen beroemde countrymuzikanten Tammy Wynette en George Jones terwijl ze door de hoogte- en dieptepunten van roem en succes navigeren.

George & Tammy

Het drama vertelt het verhaal van het powerkoppel van countrymuziek, Tammy Wynette en George Jones, wiens gecompliceerde maar duurzame relatie enkele van de meest iconische muziek aller tijden inspireerde. Herinnerd als de ‘First Lady of Country Music’, blijft Wynettes meest succesvolle nummer ‘Stand by Your Man’ een van de meest iconische en best verkochte country-singles van een vrouwelijke artiest. Het nummer ‘He Stopped Loving Her Today’ van George Jones wordt nog steeds algemeen het beste countrynummer aller tijden genoemd. Met meer dan 30 nummer één countrynummers, waaronder duetten ‘We’re Gonna Hold On’, ‘Golden Ring’ en ‘Near You’, blijft de erfenis van George en Tammy, zowel muzikaal als romantisch, een van de grootste liefdesverhalen ooit verteld.

George & Tammy is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Abe Sylvia. In de miniserie zijn er rollen voor Oscar-winnares Jessica Chastain als Tammy Wynette en Oscar-genomineerde Michael Shannon als George Jones. Ze worden vergezeld door Steve Zahn (The White Lotus), Kelly McCormack (A League of Their Own), Walton Goggins (The Righteous Gemstones), Pat Healy (Station 19), David Wilson Barnes (Perry Mason) en Katy Mixon.

De reeks is gebaseerd op het boek The Three of Us: Growing Up with Tammy and George, geschreven door de dochter van het stel, Georgette Jones. Het is uitvoerend geproduceerd door Chastain, Andrew Lazar, Josh Brolin, Kelly Carmichael, David C. Glasser, David Hutkin, Bob Yari en John Hillcoat.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter