Trailer voor serie MAID | Vanaf 1 oktober op Netflix

Margaret Qualley (The Leftovers) speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix-serie Maid, die 1 oktober in première gaat. Bekijk hieronder de trailer. Het is het ongelooflijke verhaal van een jonge moeder over overleven en veerkracht als ze tegen alle verwachtingen in door een wereld van armoede, misbruik en het herdefiniëren van haar waarde laveert. Gebaseerd op de New York Times bestsellermemoires van Stephanie Land. Van de producenten van Shameless en Promising Young Woman.

MAID netflix

MAID op Netflix

Alex ontsnapt ternauwernood aan een gewelddadige relatie, leeft een tijdje op straat en weet dan gelukkig een baan als huishoudster te vinden. Met het weinige geld dat ze daarmee verdient kan ze de eindjes aan elkaar knopen en voor zichzelf en haar jonge dochter zorgen. In de serie volgen we het verhaal van Alex door een emotionele maar ook humoristische lens, wat zorgt voor een rauwe, inspirerende verbeelding van haar veerkracht en doorzettingsvermogen.

Maid heeft rollen voor Margaret Qualley (The Leftovers), Nick Robinson (A Teacher), Anika Noni Rose (Power), Tracy Vilar (Saved), Billy Burke (Revolution) en Golden Globe-genomineerde Andie McDowell (Cedar Cove). Er zijn ook rollen voor Rylea Nevaeh Whittet, Raymond Ablack, BJ Harrison, Xavier de Guzman, Aimee Carrero en Toby Levins.

De serie van 10 afleveringen is gebaseerd op de memoires ‘Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive’ geschreven door Stephanie Land, die ook als uitvoerend producent fungeert. Uitvoerende producenten zijn John Wells, Margot Robbie, Tom Ackerley, Erin Jontow, Brett Hedblom en Stephanie Land. Het is een productie van Warner Bros. Television, John Wells Productions en LuckyChap Entertainment.

Maid verschijnt 1 oktober op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter