Trailer voor serie Mayor of Kingstown met Jeremy Renner en Kyle Chandler

Paramount+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor hun nieuwe originele serie Mayor of Kingstown, die afkomstig is van co-makers Taylor Sheridan en Hugh Dillon. In de serie zijn er hoofdrollen voor Jeremy Renner en Kyle Chandler. Mayor of Kingstown gaat op 14 november exclusief in première op Paramount+, met het eerste seizoen bestaande uit 10 afleveringen. Bekijk de trailer hieronder.

Mayor of Kingstown

Mayor of Kingstown volgt de McLusky-familie – machtsmakelaars in Kingstown, Michigan, waar de gevangenis de enige bloeiende industrie is. De serie behandelt thema’s als systemisch racisme, corruptie en ongelijkheid en geeft een kijkje in hun poging om orde en gerechtigheid te brengen in de wetteloze stad Kingstown, MI.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeremy Renner, Kyle Chandler, Taylor Handley, Dianne Wiest, Hugh Dillon, Emma Laird en Tobi Bamtefa.

Mayor of Kingstown is het nieuwste project van Sheridan dat op de streamingdienst wordt uitgezonden in de nasleep van zijn exclusieve meerjarige deal met Paramount+, die ook de prequel-serie Yellowstone: 1883 omvat, evenals Land Man en 1666. De serie is een gezamenlijke productie van MTV Entertainment Studios en 101 Studios en wordt uitvoerend geproduceerd door Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari en Michael Friedman.

Paramount Network zal op 14 november de première van Mayor of Kingstown uitzenden na een nieuwe aflevering van Yellowstone, een back-to-back avond van door Sheridan geschreven series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter