Trailer voor serie Red Light met Carice van Houten

De actrices Carice van Houten en Halina Reijn hebben de trailer gedeeld voor de nieuwe serie Red Light. Deze kun je hieronder bekijken. Carice deelde daarbij het bericht:

“We did it again @halinareijn ❤️So proud to show you the teaser of ‘Red Light ‘our first Man Up production after @instinctfilmnl , coming soon to @omroepbnnvara and @vtm.be

Red Light serie 

Red Light telt tien afleveringen. De serie volgt drie vrouwen die elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel, en het verhaal draait om een mysterieuze vermissing.

Van Houten en Reijn zijn zelf als producenten. In november 2019 maakten ze al bekend dat Red Light er zou komen, maar het bleef tot nu toe stil. De cast bestaat uit Carice van Houten, Halina Reijn, Maaike Neuville, Jacob Derwig, Beppie Melissen, Nadia Amin, Celinde Schoenmaker, Robert de Hoog.

Esther Gerritsen (Instinct) en Frank Ketelaar (KLEM) zijn als scenaristen bij het project betrokken. De reeks is een coproductie met de Vlaamse zender VTM. Het is nog onbekend wanneer de serie door BNNVARA uitgezonden zal worden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter