Trailer voor serie Reservation Dogs van Taika Waititi

FX heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Reservation Dogs, de nieuwe coming-of-age comedy serie van Taika Waititi en Sterlin Harjo. De reeks zal op 9 augustus op FX en Hulu verschijnen. De trailer, die je hieronder kunt bekijken, begint met vier tieners die een vrachtwagen vol chips stelen in een poging geld in te zamelen voor hun dromen om naar Californië te gaan.

Reservation Dogs

Reservation Dogs is een coming-of-age-komedie en volgt het verhaal van vier Indiaanse tieners op het platteland van Oklahoma die hun dagen doorbrengen met het plegen van misdaad… en het bestrijden ervan. De serie heeft hoofdrollen voor D’Pharaoh Woon-A-Tai (Creeped Out) als Bear, Devery Jacobs (American Gods) als Elora Danan, Paulina Alexis (Beans) als Willie Jack en nieuwkomer Lane Factor als Cheese.

De serie heeft ook gastrollen voor Tamara Podemski, Zahn McClarnon, Macon Blair, Kirk Fox, Matty Cardarople, Dallas Goldtooth, Lil Mike en Funny Bone.

Reservation Dogs is uitvoerend geproduceerd door Taika Watiti en Sterlin Harjo. Het wordt ook geproduceerd door Garrett Basch via zijn Scott Rudin Productions-banner.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter