Trailer voor serie The Girlfriend Experience

STARZ heeft een trailer uitgebracht voor de serie The Girlfriend Experience. Dit is een serie van Steven Soderbergh die gebaseerd is op zijn gelijknamige film. De hoofdrol is er voor Riley Keough (Magic Mike, Mad Max: Fury Road). De reeks verkent de relaties van de meest exclusieve courtisanes die hun cliënten voorzien van veel meer dan alleen seks. Deze leveranciers – of GFEs (Girlfriend Experience) – delen intimiteiten vaker aan romantische partners of echtgenoten en echtgenotes, daardoor worden ze quasi-geliefden en vertrouwelingen die rijkelijk worden betaald voor hun tijd.

The Girlfriend Experience serie

De serie draait om rechtenstudente Christine Reade (Keough), die stage loopt bij een advocatenbureau. Christine komt via via in contact met de wereld van prostitutie, een manier om snel en makkelijk aan geld te komen. De studente zal haar conflicterende identiteiten moeten confronteren en om leren gaan met het proces waarin vele mannen betalen voor haar tijd, ook wel de Girlfriend Experience genoemd.

De cast bestaat uit namen als Riley Keough, Paul Sparks, Mary Lynn Rajskub, Kate Lyn Sheil, Alexandra Castillo, Amy Seimetz, Aidan Devine, Sugith Varughese, Michael Therriault, Sabryn Rock, James Gilbert.

The Girlfriend Experience zal bestaan uit dertien afleveringen, allemaal geschreven en geregisseerd door Amy Seimetz en Lodge Kerrigan. Philip Fleishman is uitvoerend producent, samen met Soderbergh. De serie is te zien in 2016.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter