Trailer voor serie The Shrink Next Door met Will Ferrell en Paul Rudd

Apple TV+ heeft de trailer uitgebracht voor hun aankomende donkere komedieserie getiteld The Shrink Next Door, met in de hoofdrollen Will Ferrell en Paul Rudd. De video, die je hieronder kunt bekijken, laat zien hoe een arts-patiëntrelatie verder kan gaan dan een enkele therapiesessie, aangezien Dr. Ike elk aspect van Marty’s leven overneemt. De serie staat gepland om op 12 november in première te gaan, met de eerste drie afleveringen. Elke vrijdag gaan er wekelijks nieuwe afleveringen in première.

The Shrink Next Door serie

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen en gebaseerd op Joe Nocera’s podcast met dezelfde naam, beschrijft The Shrink Next Door de bizarre relatie tussen psychiater Dr. Isaac “Ike” Herschkopf en zijn oude patiënt Martin “Marty” Markowitz. In de loop van hun relatie voegt de al te charmante Ike zich langzaam toe aan Marty’s leven, hij verhuist zelfs naar het huis van Marty en haalt Marty over om hem president van het familiebedrijf te noemen. De serie onderzoekt hoe een schijnbaar normale arts-patiënt dynamiek verandert in een uitbuitende relatie vol manipulatie, machtsgrepen en disfunctionaliteit.

In de miniserie spelen Paul Rudd (Ant-Man and Wasp: Quantumania) als Ike en Will Ferrell (Elf) als Marty samen met Kathryn Hahn (WandaVision) als Phyllis en Casey Wilson (Happy Endings) als Bonnie.

De serie The Shrink Next Door wordt geregisseerd door Michael Showalter (The Big Sick, The Lovebirds) en Jesse Peretz naar een script geschreven door Georgia Pritchett (Succession, Veep). Uitvoerende producenten zijn Ferrell, Rudd, Nocera, Showalter, Pritchett, Jessica Elbaum, Jordana Mollick, Aaron Hart, Hernan Lopez, Marshall Lewy, Jared Sandberg, Katie Boyce, Francesca Levy en Brittney Segal.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter