Trailer voor serie Under the Banner of Heaven met Andrew Garfield

FX heeft een geheel nieuwe trailer uitgebracht voor serie Under the Banner of Heaven, met in de hoofdrol Andrew Garfield. De reeks heeft nog geen exacte releasedatum.

De serie – die is gebaseerd op Jon Krakauer’s misdaaddrama-roman – heeft de hoofdrollen voor Oscar-genomineerde Andrew Garfield en Golden Globe-genomineerde Daisy Edgar-Jones, en is afkomstig van Oscar-winnende scenarioschrijver Dustin Lance Black, die fungeert als uitvoerend producent naast Ron Howard en Brian Grazer.

De teaser verwijst naar enkele van de vele mysteries die Garfields detectivepersonage zal moeten ontrafelen terwijl hij een dubbele moord probeert op te lossen en tegelijkertijd onderzoek doet naar wat zeer geheimzinnige, religieuze mensen lijken te zijn.

Under the Banner of Heaven serie

Under the Banner of Heaven volgt een vrome detective wiens geloof op de proef wordt gesteld terwijl hij een brute moord onderzoekt die verband lijkt te houden met een gewaardeerde familie uit Utah. Garfield speelt de rol van Pyre, een LDS-ouderling die toegewijd is aan zijn kerk en familie, maar door zijn contact met een vermoedelijke moordenaar begint te twijfelen aan een aantal leerstellingen van de kerk.

De gelimiteerde serie is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Dustin Lance Black. Under the Banner of Heaven is een FX Productions serie en wordt uitvoerend geproduceerd door Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey en Anna Culp voor Imagine Television; Jason Bateman, Michael Costigan van Aggregate Films; David Mackenzie, die als regisseur zal dienen; en Gillian Berrie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter