Trailer voor Sex and the City vervolg And Just Like That…

HBO Max heeft de trailer vrijgegeven voor de Sex and the City spin-off serie And Just Like That… Bekijk de trailer hieronder. De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Grote afwezige is Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde. De Max Original-serie zal op donderdag 9 december debuteren met twee afleveringen op HBO Max. De volgende acht afleveringen gaan wekelijks in première op de daaropvolgende donderdagen.

And Just Like That trailer

And Just Like That… trailer

De nieuwe Max Original-serie is gebaseerd op het boek Sex and the City van Candice Bushnell en de originele tv-serie gemaakt door Darren Star. De serie volgt Carrie, Miranda en Charlotte tijdens hun reis van de gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap in hun dertiger jaren naar de nog meer gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap wanneer ze vijftig zijn. De productie van de serie van tien afleveringen staat gepland om laat in het voorjaar in New York te beginnen.

De originele Sex and the City-serie speelde zich af in New York City. De reeks werd genomineerd voor meer dan 50 Emmy Awards en won er zeven. In totaal had de HBO-show 94 afleveringen uitgezonden over zes seizoenen, deze gingen in première op 6 juni 1998 en eindigde op 22 februari 2004.

 Sarah Jessica Parker speelt Carrie Bradshaw, een zelf-beschreven “seksuele antropoloog,” die ‘Sex and the City’ schrijft, een kolom in de krant die de stand van zaken van seksuele Manhattanites verhalen publiceert. Haar vriendengroep, inclusief lief meisje Charlotte (Kristin Davis), scherpe Miranda (Cynthia Nixon) en partyanimal Samantha (Kim Cattrall), geeft Carrie genoeg informatie om verhalen te schrijven.

De serie werd gevolgd door een Sex and the City-film in 2008, die werd gevolgd door Sex and the City 2 in 2010. Sex and the City 3 werd ontwikkeld in 2016 maar werd uiteindelijk geannuleerd vanwege de onwil van co-ster Kim Cattrall om de rol van Samantha opnieuw te spelen. Cattrall lijkt ook niet betrokken te zijn bij And Just Like ThatVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter