Trailer voor sitcom Call Me Kat met Mayim Bialik

Fox heeft de trailer vrijgegeven voor hun nieuwste sitcom getiteld Call Me Kat, met The Big Bang Theory actrice Mayim Bialik. Haar personage opent haar eigen kattencafé en tegelijkertijd de vierde muur doorbreekt. De serie, die op donderdag 7 januari 2021 in première gaat, wordt geproduceerd door Bialik en Jim Parsons. Bekijk de trailer hieronder!

Call Me Kat

Call Me Kat volgt het verhaal van een 39-jarige vrouw die elke dag strijdt tegen de samenleving en haar moeder om te bewijzen dat je niet alles kunt hebben wat je wilt en toch gelukkig kunt zijn. Daarom heeft ze het geld dat haar ouders hadden gereserveerd voor haar huwelijk uitgegeven om een ​​kattencafé te openen in Louisville, KY.

De serie heeft rollen voor Mayim Bialik, Kyla Pratt, Leslie Jordan, Cheyenne Jackson en Julian Gant. De serie markeert het eerste tv-project van Bialik en Jim Parson sinds The Big Bang Theory, waarvan afgelopen mei het twaalfde en laatste seizoen in première ging.

De serie is gebaseerd op de BBC original Miranda en is gemaakt door Miranda Hart. Het wordt geschreven en geproduceerd door Darlene Hunt. Parsons is een uitvoerend producent via zijn That’s Wonderful Productions-banner, samen met Angie Stephenson van BBC Studios. Bialik zal ook samen met Mackenzie Gabriel-Vaught uitvoerend produceren via hun Sad Clown-banner. That’s is Wonderful’s Eric Norsoph zal ook produceren.

Call Me Kat is een co-productie tussen Warner Bros. Television en Fox Entertainment. Het project maakt deel uit van de algemene deals van Parsons en Bialik met WBTV.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter