Trailer voor sitcom Mr. Mayor met Ted Danson

NBC heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Tina Fey en Robert Carlock‘s aankomende komedieserie Mr. Mayor, met Emmy en Golden Globe-winnende acteur Ted Danson in de hoofdrol. Zijn personage gaat de politiek in om burgemeester van Los Angeles te worden. Een andere rol is er voor Oscar-winnaar Holly Hunter. De sitcom staat gepland om zijn debuut te maken op donderdag 7 januari 2021. Bekijk de Mr. Mayor trailer hieronder.

Mr. Mayor serie

Mr. Mayor volgt een gepensioneerde zakenman die kandidaat is om burgemeester te worden van Los Angeles om te bewijzen dat hij het nog steeds zou kunnen. Als hij eenmaal wint, moet hij erachter komen waar hij voor staat, het respect krijgen van zijn grootste criticus en contact maken met zijn tienerdochter, terwijl hij probeert om iets goed te krijgen voor de Amerikaanse stad.

In de serie spelen Ted Danson (Cheers, The Good Place), Holly Hunter (The Piano, The Firm), Bobby Moynihan (Saturday Night Live), Vella Lovell (Crazy Ex-Girlfriend) en Kyla Kenedy (The Walking Dead).

Mr. Mayor is geschreven en gemaakt door Tina Fey en Robert Carlock (30 Rock). Het is uitvoerend geproduceerd door Fey, Carlock, Jeff Richmond en David Miner. Het project was oorspronkelijk bedoeld als een spin-off van 30 Rock, waarbij Alec Baldwin de rol van Jack Donaghy opnieuw op zich nam. Baldwin had echter besloten de serie te verlaten en werd vervolgens herschreven om zich in Los Angeles te spelen in plaats van in New York City.

Mr. Mayor gaat op donderdag 7 januari 2021 in première.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter