Trailer voor Sky Rojo seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van Sky Rojo seizoen 2. Adrenaline, actie en latin-pulp zijn weer de rode draad in de nieuwe afleveringen die vanaf 23 juli exclusief op Netflix te zien zullen zijn. Het tweede seizoen van Sky Rojo bestaat opnieuw uit 8 afleveringen van 25 minuten. Bekijk de trailer voor de actieserie van de makers Álex Pina en Esther Martínez Lobato (La casa de papel) hieronder.

Sky Rojo seizoen 2 trailer

Hoofdpersonage Coral (Verónica Sánchez) weet het bordeel Club Las Novias samen te ontvluchten met Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado). In hun zoektocht naar vrijheid worden ze op de hielen gezeten door Moisés (Miguel Ángel Silvestre) en Christian (Enric Auquer), de handlangers van hun pooier en clubeigenaar Romeo (Asier Etxeandia).

In dit seizoen zien we hoe Coral, Wendy en Gina meer dan ooit een eenheid vormen. De vrouwen willen koste wat kost wraak nemen en daardoor worden de rollen omgedraaid: de jagers worden nu de prooi. Ze worden nog steeds achtervolgd door Romeo, Moises en Christian, maar in tegenstelling tot de vrouwen ontstaan er bij hen wel conflicten die ervoor zorgen dat hun loyaliteit aan elkaar zwaar op de proef gesteld wordt.

De internationale hoofdcast bestaat uit Verónica Sánchez (The Pier, 13 Roses), Asier Etxeandia (Pain and Glory, Velvet), Miguel Ángel Silvestre (Velvet, Sense8), de Argentijnse zangeres en actrice Lali Espósito (Casi Ángeles, Esperanza Mía), de Cubaanse actrice Yany Prado (La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo) en Enric Auquer (La línea invisible, Perfect Life).

Álex Pina en Esther Martínez Lobato zijn de makers en uitvoerend producenten van Sky Rojo, samen met Jesús Colmenar en ondersteund door co-uitvoerend producenten David Barrocal, Migue Amoedo en David Victori.

Sky Rojo seizoen 2 is vanaf 23 juli 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter