Trailer voor Sofia Coppola’s On the Rocks met Bill Murray & Rashida Jones

Apple TV + en A24 hebben de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande komedie-dramafilm On the Rocks van de Oscarwinnende filmmaker Sofia Coppola, met Golden Globe-winnaar Bill Murray en Rashida Jones als een vader/dochterduo. De film zal in oktober zijn debuut maken in de bioscoop en op Apple TV +. Bekijk de trailer van On the Rocks hieronder, samen met de poster.

On the Rocks

On the Rocks

In On the Rocks werkt een jonge moeder uit New York, die met plotselinge twijfels over haar huwelijk wordt geconfronteerd, samen met haar playboy-vader om haar man te volgen. Wat volgt is een sprankelend komisch avontuur door de stad, dat vader en dochter dichter bij elkaar brengt. De veelgeprezen filmmaker Sofia Coppola komt met een mix van een uitbundige liefdesbrief aan New York, een generatieclash-komedie over hoe we relaties anders zien dan onze ouders, en een grappige viering van de complicaties van moderne gezinnen.

De film heeft rollen voor Bill Murray (Lost in Translation) als Felix, Rashida Jones (Parks and Recreation) als Laura, Marlon Wayans (Scary Movie films) als Dean, Jessica Henwick (Game of Thrones) als Fiona, Jenny Slate (Gifted) als Vanessa en Emmy-winnaar Barbara Bain (Mission: Impossible-serie) als Gran.

On the Rocks is geschreven en geregisseerd door Sofia Coppola (Marie Antoinette, The Bling Ring). De producers zijn Youree Henley en Sofia Coppola, co-producer is Caroline Jaczko en uitvoerende producenten zijn Fred Roos, Mitch Glazer en Roman Coppola.

Dit is de tweede samenwerking tussen Coppola en Murray, die in 2003 samenwerkten in de veelgeprezen dramedie Lost in Translation. De film wordt ook de eerste samenwerking tussen A24 en Apple TV +.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter