Trailer voor South of Heaven met Jason Sudeikis & Evangeline Lilly

RLJE Films heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de dramathriller  South of Heaven, met Jason Sudeikis en Evangeline Lilly. De film moet in oktober verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

In de trailer van South of Heaven zien we Jimmy, een veroordeelde die vervroegd vrijkomt vanwege zijn stervende vriendin. Hun laatste jaar samen loopt echter in de soep wanneer Jimmy plotseling weer in de problemen komt met een lokale misdaadbaas.

South of Heaven

Veroordeelde misdadiger Jimmy krijgt vervroegde voorwaardelijke vrijlating na twaalf jaar te hebben gezeten voor gewapende overvallen. Na zijn vrijlating zweert hij zijn vriendin Annie, die stervende is aan kanker, het beste laatste jaar van haar leven te geven. Maar dingen zijn nooit zo eenvoudig, en wanneer hij een “bijbaan” krijgt van zijn reclasseringsambtenaar, veroorzaakt dit een reeks gebeurtenissen die Jimmy in het vizier van een lokale misdaadbaas brengen. Nu moet hij vechten voor de tijd die ze nog hebben.

Voor zijn veelgeprezen hoofdrol als Ted Lasso in de Apple TV+ comedyserie is Sudeikis momenteel genomineerd voor vier Emmy Awards, waaronder Outstanding Lead Actor en Outstanding Writing. Ondertussen is Lilly momenteel bezig met de opnames voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania van Marvel Studio.

South of Heaven wordt geregisseerd door Aharon Keshales (Big Bad Wolves). De film heeft hoofdrollen voor Jason Sudeikis (Ted Lasso), Evangeline Lilly (Ant-Man and the Wasp), Shea Whigham (American Hustle) en Mike Colter (Luke Cage).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter