Trailer voor Space Force seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Space Force seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. De serie keert officieel terug op Netflix voor seizoen 2 op 18 februari 2022.

De serie Space Force kreeg gemengde recensies na het debuut in mei 2020, maar dat weerhield Netflix er niet van om Space Force seizoen 2 te vernieuwen. Omdat de serie in het eerste seizoen al prijzig was, gezien de sterrencast en de opnames in Los Angeles, heeft Netflix ervoor gekozen om de productie van LA naar Vancouver te verplaatsen. Bovendien, in de hoop een meer geprezen creatief pad te vinden, heeft Norm Hiscock (Brooklyn Nine-Nine, Parks and Recreation) zich bij de serie aangesloten als co-showrunner en co-ster Jimmy O. Yang (Fantasy Island) is toegetreden tot de schrijverskamer.

Space Force seizoen 2

Space Force seizoen 2 trailer

Space Force is een comedyserie over een kleurrijke groep mensen die belast wordt met de taak om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger onder de naam ‘Space Force’ op te zetten. De vier-sterren generaal en piloot Mark R. Naird, wiens grootste droom is om de luchtmacht te runnen, is blij verrast wanneer uitgerekend hij wordt verkozen om de nieuwe tak van de Amerikaanse Armed forces te leiden. Met enige scepsis maar volledige toewijding verhuist Mark met zijn gezin naar een afgelegen legerbasis in Colorado. Daar wordt Naird samen met zijn bonte teamleden, bestaande uit wetenschappers en ‘Spacemen’, belast met de loodzware taak om zo snel mogelijk opnieuw Amerikanen naar de maan te sturen en daarmee volledige dominantie van de Amerikaanse Armed Forces in de ruimte te claimen.

Seizoen 2 van Space Force gaat verder met General Naird en zijn underdog-team die hun waarde moeten bewijzen aan een nieuwe regering terwijl ze omgaan met interpersoonlijke uitdagingen. Zal de groep bij elkaar komen of uit elkaar vallen onder de druk…? Space Force is tenslotte ook maar een mens.

De cast van Space Force bestaat uit Steve Carell, Lisa Kudrow, John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow en Don Lake.

De serie is een komedie gemaakt door co-creators Steve Carell en Greg Daniels (The Office), een verhaal waarbij de inzet hoog is en de ambities nog hoger liggen. Howard Klein / 3Arts (The Office) dient ook als uitvoerend producent.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter