Trailer voor Suburra seizoen 3

De gewelddadige strijd om de macht in de onderwereld van Rome komt eind deze maand ten einde. Bekijk hieronder de trailer voor Suburra seizoen 3, het laatste deel in de Netflix serie. In een kuststadje bij Rome ontaardt in 2008 een geschil over landbezit in een dodelijk gevecht tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan.

Suburra seizoen 3

Suburra speelt zich af in en nabij Rome, waar de kerk, de lokale maffia en een aantal corrupte politici met elkaar in aanvaring komen. We volgen drie jonge criminelen die allianties moeten sluiten om hun grote dromen waar te kunnen maken. In het derde seizoen lijkt er met Jubilee grof geld verdiend te kunnen worden, maar met het aanzicht van meer invloed en macht komt er ook meer gevaar om de hoek kijken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Filippo Nigro.

Suburra werd bedacht door Daniele Cesarano en Barbara Petronio, die ook beiden werken aan Devils. De serie dient als prequel op de gelijknamige film van Stefano Sollima (bekend van Gomorra en ZeroZeroZero) uit 2015.

Suburra seizoen 3 verschijnt 30 oktober op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter