Trailer voor survivalthriller film Gold met Zac Efron

De officiële trailer is vrijgegeven voor de aanstaande survivalthriller film Gold van de Australische acteur-regisseur Anthony Hayes, met in de hoofdrol Zac Efron (The Greatest Showman). De film zal naar verwachting op 13 januari 2022 in de Australische bioscopen verschijnen. Ondertussen zal Screen Media de Noord-Amerikaanse bioscoopdistributie verzorgen, maar ze hebben momenteel nog geen datum vastgesteld voor de Amerikaanse première. Voor Nederland is ook nog geen releasedatum bekend.

De Gold trailer kun je hieronder bekijken en toont een man die midden in een woestijn een goudklomp vindt. Hij besluit de uitdaging aan te gaan om de schat te bewaken terwijl zijn reisgenoot vertrekt om de juiste uitrusting te halen om de schat uit de grond te trekken. Hij zal echter al snel beseffen dat het niet zo gemakkelijk zal zijn als hij dacht dat het zou zijn, aangezien hij worstelt met de barre omstandigheden van de woestijn.

Gold film

Als twee zwervers die door een verlaten woestenij reizen, struikelen over de grootste goudklomp die ooit is gevonden, krijgt de droom van immense rijkdom en hebzucht de overhand. De ontdekking wordt al snel problematisch als ze zich realiseren dat een groot deel van de goudklomp ondergronds is begraven. Ze bedenken een plan om het goud te beschermen en op te graven, waarbij één man vertrekt om de benodigde uitrusting veilig te stellen. De andere man blijft en moet de harde woestijnelementen doorstaan ​​terwijl hij vecht tegen het vermoeden dat hij aan zijn eigen lot is overgelaten.

Bidirectionele radio’s houden ze in contact. Met uren en uiteindelijk dagen van dode zendtijd tussen elke communicatie begint de gestrande man door zijn voorraden te raken. Water en voedsel zijn schaars. Zijn plannen om het goud te beschermen worden onderbroken door twee vreemden die de plannen van de mannen kunnen veranderen.

Gold wordt geregisseerd door Anthony Hayes (Animal Kingdom) op basis van een script dat hij samen met Polly Smyth schreef.

De hoofdrollen worden gespeeld door Anthony Hayes, Zac Efron en Susie Porter.

Gold wordt geproduceerd door Hayes via zijn Rogue Star Pictures-banner, samen met John Schwarz en Michael Schwarz van Deeper Water Films. Andrew Mann, Peter Touche, Simon Williams, Paul Wiegard, Will Clarke, Andy Mayson, Nick Forward en Mike Runagall zijn uitvoerend producent.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter