Trailer voor Survive met Sophie Turner & Corey Hawkins

Quibi heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende thriller serie Survive van regisseur Mark Pellington, met Sophie Turner en Corey Hawkins als de enige twee overlevenden van een verschrikkelijke vliegtuigcrash. Dit is de eerste grote tv-rol van Turner na haar rol als Sansa Stark in het laatste seizoen van Game of Thrones. Bekijk de video hieronder.

Op basis van de roman van auteur Richard Abate volgt Survive het verhaal van Jane wiens vliegtuig neerstort op een afgelegen besneeuwde berg en zij, samen met Paul, de enige overgebleven overlevende zichzelf uit het wrak moeten halen en vechten voor hun leven. Samen gaan ze op een aangrijpende reis in de wildernis, vechtend tegen wrede omstandigheden en persoonlijke trauma’s.

Met Sophie Turner (Game of Thrones) en Tony genomineerd Corey Hawkins (Straight Outta Compton, Six Degrees of Separation), wordt de serie geregisseerd door Mark Pellington op basis van een script aangepast door Abate en Jeremy Ungar. Het wordt geproduceerd door Abate, Cary Granat en Ed Jones, met Gunpowder & Sky’s Barry Barclay, Van Toffler en Floris Bauer als uitvoerende producenten.

Quibi, wat staat voor ‘Quick Bites’, staat gepland voor lancering op 6 april 2020, met al meer dan een miljard dollar opgehaald bij zijn investeerders. Het heeft een aantal projecten die momenteel in ontwikkeling zijn. Guillermo del Toro, Sam Raimi, Catherine Hardwick, Steven Spielberg, Paul Feig, Anna Kendrick, Laurence Fishburne en Don Cheadle zijn acht van de vele producenten en talenten die hard werken aan de productie van de genoemde projecten.

De streamingdienst, opgericht door Jeffrey Katzenberg en Meg Whitman, is voorzien van series die twee tot vier uur duren en worden onderverdeeld in delen die niet langer zijn dan 10 minuten.