Trailer voor Sylvie’s Love met Tessa Thompson & Nnamdi Asomugha

Amazon Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Sylvie’s Love, het romantische drama met in de hoofdrol Tessa Thompson (Creed, Thor: Ragnarok, Westworld) en Nnamdi Asomugha (When the Streetlights Go On, Crown Heights). Wereldwijd verschijnt de film op Prime Video op 25 december. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Sylvie’s Love op Amazon

In Sylvie’s Love is de jazz glad en de lucht zwoel in de hete zomer van 1957 in New York. De saxofonist Robert (Nnamdi Asomugha) brengt zijn avonden door met spelen achter een minder getalenteerde maar bekende bandleider, als lid van een jazz kwartet. Sylvie (Tessa Thompson), die droomt van een carrière bij de televisie, brengt haar zomerdagen door met helpen bij de platenwinkel van haar vader, terwijl ze wacht tot haar verloofde terugkeert van de oorlog. Wanneer Robert een parttime baan aanneemt bij de platenwinkel, beginnen de twee een vriendschap die bij elk van hen een diepe passie opwekt die ze nog nooit eerder hebben gevoeld.

Terwijl de zomer ten einde loopt, leidt het leven hen in verschillende richtingen en maakt een einde aan hun relatie. Jaren gaan voorbij. Sylvie’s carrière als tv-producer bloeit, terwijl Robert moet accepteren wat het tijdperk van Motown doet met de populariteit van jazz. Bij een toevallige ontmoeting kruisen Sylvie en Robert elkaar opnieuw, maar ontdekken dat hoewel hun leven is veranderd, hun gevoelens voor elkaar hetzelfde blijven.

Schrijver / regisseur Eugene Ashe combineert romantiek en muziek tot een meeslepend verhaal dat veranderende tijden, een veranderende cultuur en de echte prijs van liefde samenbrengt.

In de film zijn ook rollen voor Eva Longoria, Aja Naomi King, Wendi Mclendon-Covey en Jemima Kirke.

Sylvie’s Love wordt geproduceerd door Asomugha, Gabrielle Glore, Jonathan T. Baker, Ashe en Matthew Thurm.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter