Trailer voor Teen Wolf: The Movie

Paramount heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor Teen Wolf: The Movie, het vervolg op de populaire MTV-serie. De trailer kun je hieronder bekijken en geeft fans een eerste blik op de aanstaande bovennatuurlijke tienerdramafilm. Deze volgt Scott McCall terwijl hij nieuwe bondgenoten probeert te verzamelen met wie hij een angstaanjagend kwaad kan bestrijden.

Teen Wolf: The Movie

In de Paramount+-film komt een volle maan op in Beacon Hills, en daarmee is een angstaanjagend kwaad de kop opgestoken. De wolven huilen opnieuw en roepen op tot de terugkeer van Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes en elke andere gedaanteveranderaar in de nacht. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall, niet langer een tiener maar nog steeds een alfa, kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen wat de machtigste en dodelijkste vijand zou kunnen zijn die ze ooit hebben gezien.

Teen Wolf  is losjes gebaseerd op de door Michael J. Fox geleide coming-of-age-film uit 1985 en volgde het verhaal van een middelbare scholier genaamd Scott McCall (Posey), die plotseling wordt gebeten door een weerwolf. De serie was van 2011 tot 2017 zes seizoenen in de lucht.

Teen Wolf: The Movie is afkomstig van de maker van de serie Jeff Davis, MTV Entertainment Studios en MGM’s Orion Television. Het staat gepland om ergens dit jaar te verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter