Trailer voor The Black Phone met Ethan Hawke als gemaskerde moordenaar

Universal Pictures en Blumhouse hebben de officiële trailer uitgebracht voor Scott Derricksons nieuwste horrorthriller The Black Phone, gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van Joe Hill. De poster, die je hieronder kunt bekijken, geeft ons een beter beeld van de belangrijkste antagonist van de film, gespeeld door Oscar-genomineerde Ethan Hawke.

De film ging afgelopen zaterdag in wereldpremière op het Fantastic Fest 2021. Het staat momenteel gepland om op 28 januari 2022 in de bioscoop te verschijnen.

The Black Phone

The Black Phone trailer

De film vertelt het verhaal van Finney Shaw, een verlegen maar slimme 13-jarige jongen, die wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar en opgesloten in een geluiddichte kelder. Wanneer een losgekoppelde telefoon aan de muur begint te rinkelen, ontdekt Finney dat hij de stemmen van de vorige slachtoffers van de moordenaar kan horen. En ze zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat wat er met hen is gebeurd, niet met Finney gebeurt.

The Black Phone is geregisseerd door Scott Derrickson op basis van een scenario dat hij schreef met zijn oude medewerker C. Robert Cargill, gebaseerd op het bekroonde korte verhaal van Joe Hill uit zijn New York Times-bestseller 20th Century Ghosts. De film herenigt Derrickson en Cargill met Ethan Hawke en James Ransone, die allemaal samenwerkten aan Sinister uit 2012.

Naast Hawke en Ransone zijn er rollen voor Mason Thames, Jeremy Davies, Madeleine McGraw, Brady Hepner, Jacob Moran en Jordan Isaiah White.

The Black Phone wordt geproduceerd door Derrickson, Cargill en Jason Blum, met Hill als uitvoerend producent. Het is een coproductie tussen Blumhouse en Crooked Highway Productions.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter