Trailer voor The Electrical Life of Louis Wain met Benedict Cumberbatch & Claire Foy

Amazon Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende biografische dramafilm The Electrical Life of Louis Wain, waarin de Engelse artiest centraal staat die bekend werd door zijn voorliefde voor het maken van katten en kittens als zijn belangrijkste onderwerpen voor de meeste van zijn tekeningen. De trailer kun je hieronder bekijken.

Met in de hoofdrollen Emmy-winnaars Benedict Cumberbatch en Claire Foy, ging de film in wereldpremière op het Telluride Film Festival 2021.

The Electrical Life of Louis Wain

The Electrical Life of Louis Wain

Het waargebeurde verhaal van Louis Wain (Benedict Cumberbatch), de Britse kunstschilder die bekend stond om zijn karakteristieke tekeningen van katten, is een buitengewoon avontuur vol liefde, avontuur en hoop. Hij wil groot en klein inspireren met zijn unieke blik op de wereld en zijn aanstekelijk enthousiasme. We volgen hem tijdens twee belangrijke gebeurtenissen die zijn leven veranderen; de ontmoeting met Emily (Claire Foy), de liefde van zijn leven, en de adoptie van Peter, een straatkat.

Benedict Cumberbatch heeft voor zijn rol als Louis Wain de Tribute Actor Award gewonnen op het Toronto International Film Festival.

De film is geregisseerd door Will Sharp op basis van een scenario door Sharp en Simon Stephenson.

De hoofdrollen worden gespeeld door Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Toby Jones, Jamie Demetriou, Andrea Riseborough, Hayley Squires, Stacy Martin, Julian Barratt, Sharon Rooney, Aimee Lou Wood, Olivia Colman, Taika Waititi.

The Electrical Life of Louis Wain wordt in Nederland uitgebracht in de bioscoop door The Searchers op 23 december.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter