Trailer voor The Empty Man met James Badge Dale

20th Century Studios heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun horrorfilm adaptatie van Boom! Studios’ graphic novel serie The Empty Man. In de hoofdrol zien we James Badge Dale. De film moet naar verwachting op 23 oktober 2020 in de bioscopen verschijnen. Bekijk de The Empty Man trailer hieronder.

The Empty Man

De voormalige agent James Lasombra was ooit getuige van de gruwelijke dood van zijn vrouw en zoon. Nu doet hij onderzoek naar een vermist meisje. Hierbij stuit hij op een geheim genootschap dat een angstwekkende bovennatuurlijke entiteit poogt op te roepen.

The Empty Man heeft rollen voor James Badge Dale (The Departed), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Stephen Root (Buffy the Vampire Slayer, Get Out), Ron Canada (Star Trek), Robert Aramayo (Game of Thrones), Joel Courtney (Kissing Booth) en Sasha Frolov (Little Women).

De film is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel serie van Cullen Bunn en is geregisseerd door David Prior op basis van een verhaal en scenario van David Prior. De film Empty Man is in ontwikkeling sinds 2016 en wordt geproduceerd door Ross Richie en Stephen Christy.

Een Nederlandse verschijningsdatum heeft de film nog niet, maar in Amerika verschijnt de horrorfilm op 23 oktober 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter