Trailer voor The Falcon and the Winter Soldier

Met nog maar een paar maanden te gaan tot het debuut van de langverwachte tweede Disney+ serie in Phase Four van het Marvel Cinematic Universe, onthulde Marvel een nieuwe trailer voor The Falcon and the Winter Soldier! Anthony Mackie en Sebastian Stan zullen hun rol als Sam Wilson en Bucky Barnes opnieuw spelen in de serie. De trailer is hieronder te bekijken! De Nederlandse releasedatum voor The Falcon and The Winter Soldier op Disney Plus is 19 maart 2021.

The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier op Disney Plus

In de nieuwe serie speelt Anthony Mackie (Captain America: Civil War) de rol van Sam Wilson alias The Falcon en Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) als Bucky Barnes alias The Winter Soldier. Het paar, dat samenkwam in de laatste momenten van Avengers: Endgame, werken samen aan een wereldwijd avontuur dat hun capaciteiten en hun geduld op de proef stelt.

Andere rollen zijn er voor Golden Globe-genomineerde Daniel Bruhl (The Alienist, Rush) als Baron Zemo, Emily VanCamp (Revenge) als Sharon Carter en Wyatt Russell (Overlord) als John Walker.

De serie is gebaseerd op de Marvel Comics personages Falcon en Winter Soldier geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Motion Pictures. De reeks is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. Skogland bracht ons onder meer Marvel-serie The Punisher, maar regisseerde ook afleveringen van The Walking Dead en The Handmaid’s Tale.

De serie stond gepland in de herfst van 2020 uit te komen, maar vanwege het coronavirus is de serie niet volledig opgenomen. De reeks werd tot onbepaalde tijd uitgesteld. De overige opnames gingen in de loop van de herfst 2020 verder in Tsjechië.

De reeks krijgt 6 afleveringen en is onderdeel van Fase 4 van het MCU. Mocht je het MCU goed willen volgen, dan zal je ook de series moeten zien. The Falcon and The Winter Soldier gaat op 19 maart 2021 van start op Disney Plus Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter