Trailer voor The Flash seizoen 7

Het Fandome-evenement van DC is nu aan de gang en levert een hoop coole nieuwe informatie op over films, tv-series en games van DC-titels. Fans van The Flash zijn ook niet vergeten, want het evenement heeft een teaser-trailer vrijgegeven voor The Flash seizoen 7. We krijgen een eerste blik op wat er gaat komen als de serie terugkeert van zijn langdurige onderbreking begin 2021. Deze kun je hieronder bekijken.

The Flash seizoen 7

Vanwege de wereldwijde stopzetting van de productie als gevolg van de voortdurende pandemie, kon de serie het werk aan de finale van seizoen zes niet voltooien.

The Flash heeft hoofdrollen voor Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, Candice Patton als Iris West, Danielle Panabaker als Caitlin Snow, Carlos Valdes als Cisco Ramo, Hartley Sawyer als Ralph Dibny, Tom Cavanagh als Dr. Harrison Wells en Jesse L. Martin als Detective Joe West. Heroes acteur Sendhil Ramamurthy is dit seizoen te zien in de terugkerende rol van DC-schurk Bloodwork.

De reeks is gebaseerd op de DC-personages en wordt uitgevoerd door Greg Berlanti, Sarah Schechter en Eric Wallace. The Flash wordt geproduceerd door Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television.

The Flash komt begin 2021 terug op The CW.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter