Trailer voor The Good Nurse met Jessica Chastain & Eddie Redmayne

The Good Nurse beleeft zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival op 11 september 2022 en zal op 26 oktober 2022 verschijnen op Netflix.

Een verpleegster (Oscar®-winnaar Jessica Chastain) vermoedt dat haar collega (Oscar®-winnaar Eddie Redmayne) verantwoordelijk is voor een reeks mysterieuze sterfgevallen onder de patiënten. Ze riskeert haar eigen leven om de waarheid te achterhalen in deze aangrijpende thriller die gebaseerd is op waargebeurde feiten. Bekijk de trailer hieronder.

The Good Nurse

The Good Nurse

The Good Nurse vertelt het waargebeurde verhaal van de achtervolging en gevangenneming van Charlie Cullen, een verpleger die beschouwd wordt als een van de grootste seriemoordenaars in de geschiedenis. Charlie is een getrouwde vader waarvan men dacht dat hij een verantwoordelijke verzorger was. Zijn geheime dwang om mensen van het leven te beroven leidde echter tot zijn betrokkenheid bij de dood van maar liefst honderden patiënten in 16 jaar tijd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, Noah Emmerich, Kim Dickens.

De film is geregisseerd door BAFTA-winnende filmmaker Tobias Lindholm (The Investigation), gebaseerd op het boek van Charles Graeber uit 2013 ‘The Good Nurse: A True Story of Medicine, Madness, and Murder’. Het script is geschreven door Krysty Wilson-Cairns, die werd genomineerd voor een Oscar voor haar scenario voor 1917.

De thriller gaat op 19 oktober in première in de bioscoop en op 26 oktober op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter