Trailer voor The Inspection met Jeremy Pope & Gabrielle Union

A24 heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Inspection, het aanstaande biografische drama met in de hoofdrollen Emmy-genomineerde Jeremy Pope en Gabrielle Union. De film moet op 18 november in de bioscoop verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont een jonge homoseksuele zwarte man die zich vrijwillig bij de mariniers aansluit, ondanks de slopende training en schaamteloze homofobie waarmee hij te maken zal krijgen. Het benadrukt ook zijn gecompliceerde relatie met zijn vervreemde moeder.

The Inspection

The Inspection trailer

In Elegance Brattons diep ontroerende film, geïnspireerd door zijn eigen verhaal, besluit een jonge, homoseksuele zwarte man, afgewezen door zijn moeder en met weinig opties voor zijn toekomst, om zich bij de mariniers aan te sluiten. Hij doet er alles aan om te slagen in een systeem dat hem zou castreren. Maar zelfs als hij vecht tegen diepgewortelde vooroordelen en de slopende routines van de basistraining, vindt hij onverwachte kameraadschap, kracht en steun in deze nieuwe gemeenschap, wat hem een ​​welverdiend gevoel van verbondenheid geeft dat zijn identiteit zal vormen en zijn leven voor altijd zal veranderen.

The Inspection is geschreven en geregisseerd door Elegance Bratton, wiens levensechte verhaal de film inspireerde. Dit markeert het langspeelfilmdebuut van de documentairemaker.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeremy Pope (Hollywood), Raúl Castillo (We the Animals), McCaul Lombardi (American Honey), Aaron Dominguez, Eman Esfandi, Aubrey Joseph (Cloak & Dagger), Andrew Kai, Bokeem Woodbine (Fargo) en Gabrielle Union (Think Like a Man).

The Inspection is geproduceerd door Effie T. Brown voor Gamechanger en Chester Algernal Gordon voor Freedom Principle. Het is een productie van A24.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter