Trailer voor The Kardashians serie op Disney Plus Nederland

Disney Plus heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor The Kardashians. De realityserie is de terugkeer van de beroemde Kardashian/Jenner familie op televisie, na een jaar sinds het einde van Keeping Up with the Kardashians. De reeks zal vanaf donderdag 14 april 2022 te zien op de streamingdienst Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer.

De trailer van The Kardashians toont het glamoureuze en gekke leven van de leden van de titulaire invloedrijke familie. Het geeft fans een voorproefje van wat ze kunnen verwachten in het eerste seizoen, waaronder Kylie’s zwangerschap, Khloe’s gecompliceerde relatie met NBA-speler Tristan Thompson, Kourtney’s relatie en verloving met Blink-182-drummer Travis Barker, en Kim Kardashian’s onverwachte romance met Pete Davidson evenals haar echtscheiding met Kanye West.

The Kardashians op Disney Plus Nederland

De familie die je kent en waar je van houdt is terug met een gloednieuwe serie, die iedereen toegang geeft tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie brengen de camera’s terug in hun leven om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.  

Na 14 jaar en 20 seizoenen kwam er vorig jaar een einde aan Keeping Up With The Kardashians. De reeks te zien op de tv-zender E! en is terug te kijken op streamingsdiensten als hayu, Netflix en Videoland. In juni 2021 konden we voor het laatst genieten van de spraakmakende familie. Niet veel later onthulde de familie met een nieuwe serie op Hulu te komen. De reeks zal in Nederland te zien zijn op Disney Plus. Hulu beschrijft het als het volgende hoofdstuk van de Kardashian-Jenners, waarin ze kijkers een “nieuwe, intieme reis in hun leven brengen, met Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner.

De productie van de nieuwe serie begon in september 2021, slechts maanden na de release van de laatste aflevering van Keeping Up with the Kardashians. Het project maakt deel uit van de meerjarige deal van de familie met Disney, die afgelopen december voor het eerst werd aangekondigd.

Fulwell 73-partner Ben Winston produceert de serie samen met Emma Conway en Elizabeth Jones. Danielle King is showrunner en uitvoerend producent.

The Kardashians kijken

The Kardashians is vanaf 14 april 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk The Kardashians.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter