Trailer voor The Last Days of Ptolemy Grey

Samuel L. Jackson speelt de hoofdrol in de serie The Last Days of Ptolemy Grey als het titelpersonage, een oude en vergeten man die begint te dementeren. De reeks is vanaf 11 maart wekelijks te zien op Apple TV+. Bekijk hieronder de trailer.

The Last Days of Ptolemy Grey 

De eenzame, 91 jaar oude Ptolemy Grey lijdt aan dementie. Hij wordt vergeten door zijn familie, zijn vrienden, en nu ook door zichzelf. Wanneer hij plots zonder zijn vertrouwde verzorger komt te zitten, wordt zijn verzorging in de handen van de verweesde tiener Robyn gelegd. Wanneer ze kennis nemen van een behandeling die Ptolemy’s recente herinneringen terug kan halen, willen ze hiervan gebruikmaken. Nu Ptolemy voor een korte tijd weer in staat zich zaken te herinneren, gebruikt hij deze tijdelijke staat van helderheid om de mysterieuze dood van zijn neef te onderzoeken, en om vrede te vinden met zijn verleden.

The Last Days of Ptolemy Grey is een ]drama-miniserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Walter Mosley. De regie is in handen van Ramin Bahrani. Mosley heeft het verhaal aangepast voor het scherm en is uitvoerend producent naast Jackson, Diane Houslin, Ramin Bahrani, Eli Selden en David Levine voor Anonymous Content en LaTanya Richardson.

De hoofdrollen worden gespeeld door Samuel L. Jackson, Dominique Fishback, Walton Goggins, Marsha Stephanie Blake, Damon Gupton, Cynthia Kaye McWilliams, Omar Benson Miller.

The Last Days of Ptolemy Grey is vanaf 11 maart wekelijks te zien op Apple TV+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter