Trailer voor The Last Mercenary met Jean-Claude Van Damme

The Last Mercenary (Le Dernier Mercenaire) met Jean-Claude Van Damme is vanaf 30 juli te zien op Netflix. Een mysterieuze geheim agent die aan de kant is gezet door zijn regering, moet terugkeren naar Frankrijk wanneer een internationale terreurorganisatie zijn zoon erin luist. Bekijk hieronder de trailer.

The Last Mercenary op Netflix

The Last Mercenary is een Netflix Original Film met Jean-Claude Van Damme in de hoofdrol. Richard Brumère, beter bekend als “La Brume” (The Mist), is een voormalig special agent van de Franse geheime dienst die zich tot huurling heeft bekeerd. Nadat de immuniteit die hij 25 jaar eerder voor zijn zoon Archibald kreeg wordt opgeheven, verschijnt hij terug op het toneel. Een maffia-operatie bedreigt het leven van Archibald en Richard moet zijn oude contacten terug inschakelen en de krachten bundelen met een stel roekeloze jongeren en een ongebruikelijke bureaucraat. Maar hij moet vooral de moed vinden om Archibald te vertellen wie zijn vader is.

De film is geregisseerd door David Charhon op basis van een scenario dat hij schreef met Ismaël Sy Savané.

De cast bestaat uit Jean-Claude Van Damme, Alban Ivanov, Assa Sylla, Samir Decazza, Patrick Timsit, Eric Judor, Miou-Miou.

The Last Mercenary is vanaf 30 juli te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter