Trailer voor The Lighthouse met Robert Pattinson & Willem Dafoe

RT Features en A24 hebben de eerste trailer vrijgegeven voor The Lighthouse, de aankomende zwart/wit horrorfilm van The Witch regisseur Robert Eggers. In de hoofdrollen zien we Willem Dafoe (The Florida Project, The French Dispatch) en Robert Pattinson (Good Time, The Devil All the Time). Bekijk de trailer hieronder.

The Lighthouse is mede geschreven door Robert Eggers & Max Eggers en werd op 35 mm zwart-wit film geschoten met behulp van apparatuur uit de jaren 1920 en 40. De film speelt zich af in Nova Scotia in 1890 en volgt het verhaal van een ouder wordende vuurtorenwachter genaamd Thomas Wake (Dafoe) die samenwerkt met een jongere man genaamd Ephraim Winslow (Pattinson) op een afgelegen en mysterieus eiland in New England.

RT Features’ Rodrigo Teixeira (Call Me By Your Name) en Lourenço Sant’ Anna ontwikkelden het project met Eggers en dienen ook als producers, naast Jay & Hoy van Parts & Labour en Youree Henley.

De film markeert het tweede regieproject van Eggers. Hij is vooral bekend voor het regisseren van de in 2015 veelgeprezen horrorfilm The Witch, met in de hoofdrol Anya Taylor-Joy (Split, New Mutants). The Lighthouse draait vanaf 18 oktober in de bioscopen.