Trailer voor The Mandalorian seizoen 3

Lucasfilm heeft de trailer vrijgegeven voor The Mandalorian seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. The Mandalorian en Grogu hun reis in februari 2023 zullen voortzetten op Disney Plus.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

The Mandalorian seizoen 3 trailer

Het is nog niet zo lang geleden dat we Din Djarin voor het laatst zagen. Hoewel seizoen 2 van de serie eind 2020 werd afgesloten, was het personage te zien in het eerste seizoen van The Boook of Boba Fett. In die reeks werkte Mando samen met Boba Fett om Tatooine te verdedigen, en later een betraand weerzien met Grogu.

De Star Wars-serie wordt geleid door Pedro Pascal als een eenzame Mandaloriaanse revolverheld in de buitenste regionen van de melkweg. The Mandalorian seizoen 3 zal ook de terugkeer bevatten van Carl Weathers als Greef Karga, Giancarlo Esposito als Moff Gideon, Katee Sackhoff als Bo-Katan, Amy Sedaris als Peli Motto. Back to the Future-ster Christopher Lloyd is ook toegevoegd aan de cast van het komende nieuwe seizoen.

Meerdere regisseurs bevestigde eerder hun betrokkenheid bij The Mandalorian seizoen 2, waaronder Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel), Peyton Reed (Ant-Man), Jon Favreau (The Lion King), Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Rick Famuyiwa (Dope) en de eerdergenoemde Carl Weathers, die naast acteren ook actief is als regisseur.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter