Nieuwe trailer voor The Marvelous Mrs Maisel seizoen 4

Amazon Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor The Marvelous Mrs Maisel seizoen 4. De serie met Rachel Brosnahan in de hoofdrol als Midge Maisel, verschijnt 18 februari 2022 op de streamer.

Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Maar de toewijding aan haar vak – en de plaatsen die het haar brengt – creëert een kloof tussen haar, haar familie en vrienden om haar heen.

Het scherpe, compromisloze en hilarische nieuwe seizoen bevat gastoptredens van Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters, en Jason Alexander.

The Marvelous Mrs Maisel seizoen 4 trailer

Het komische drama van Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) volgt huisvrouw Miriam ‘Midge’ Maisel (Rachel Brosnahan), die in de jaren vijftig jaar haar geluk beproeft als stand-up comedian. Alex Borstein is te zien als haar manager Susie. In het nieuwe seizoen zijn Midge en Susie op tournee met Shy Baldwin (LeRoy McClain) en ontdekken ze dat het showbusiness leven meerdere kanten kent dan alleen glamour. Joel probeert Midge te ondersteunen terwijl hij zijn eigen dromen nastreeft, Abe focust zich op een nieuwe uitdaging en Rose leert haar eigen talenten kennen.

De hoofdrollen in de reeks worden gespeeld door Rachel Brosnahan, Alex Borstein, Michael Zegen, Marin Hinkle, Tony Shalhoub, Kevin Pollak, Caroline Aaron, Jane Lynch.

De reeks werd bedacht door Amy Sherman-Palladino en ging op 17 maart 2017 in première op de streamingdienst Amazon Video. De serie kreeg lovende kritieken en won de Golden Globe Award voor Beste televisieserie – Musical of Komedie in 2017 en de Primetime Emmy Award voor Beste comedyserie in 2018, waarbij Sherman-Palladino de prijzen ontving voor Beste regie en schrijven. Daarnaast won Brosnahan de Primetime Emmy Award voor beste hoofdrolspeelster in een komedieserie in 2018 en twee opeenvolgende Golden Globe-prijzen voor beste actrice in 2018 en 2019.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter