Trailer voor The Next 365 Days

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Next 365 Days, het derde deel van de 365 Days-trilogie. De film wordt op 19 augustus 2022 op Netflix uitgebracht. Bekijk de trailer hieronder.

The Next 365 Days zal licht werpen op de vraag of Laura zal leven of sterven. In het derde boek, ook bekend als 365 dni 3 of The Next 365 Days: A Novel, vraagt ​​Massimo zich af hoe zijn leven eruit zal zien zonder Laura, aangezien haar leven op het spel staat. De relatie van Laura en Massimo hangt aan een zijden draadje. Ze proberen hun vertrouwen in elkaar te herstellen, maar tegelijkertijd probeert een hardnekkige Nacho hen uit elkaar te drijven.

De originele castleden Michele Morrone en Anna Maria Sieklucka zullen hun hoofdrollen hernemen.

The Next 365 Days trailer

Massimo Torricelli is een jonge Siciliaanse maffiabaas die aan het hoofd van de familie komt te staan als zijn vader wordt geliquideerd. Laura is een employé van een luxueus hotel in Warschau die op vakantie is in Sicilië. Op het Italiaanse eiland komen ze elkaar tegen. Voor Massimo is Laura de vrouw over wie hij altijd gedroomd heeft. Hij laat haar kidnappen, sluit haar op in een luxueus kasteel en geeft haar 365 dagen de tijd om van hem te gaan houden.

Dit erotische drama wordt vaak ‘de Poolse Fifty Shades of Grey‘ genoemd en gaat over de Poolse vrouw genaamd Laura (Anna Maria Sieklucka) die hals over kop verliefd wordt op een Italiaanse ‘zakenman’ genaamd Massimo (Michele Morrone), die eigenlijk een Siciliaanse maffiabaas is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michele Morrone, Anna Maria Sieklucka, Bronislaw Wroclawski, Otar Saralidze, Magdalena Lamparska, Natasza Urbańska, Grażyna Szapołowska, Tomasz Stockinger, Gianni Parisi, Mateusz Łasowski.

De films zijn een filmische bewerking van de romans van Blanka Lipińska. Nadat het eerste deel in de trilogie enorm populair was geworden als een controversiële film, kreeg het tweede deel geen gelijkaardige reactie.

The Next 365 Days is vanaf 19 augustus 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter