Trailer voor The Power of the Dog met Benedict Cumberbatch & Kirsten Dunst

Netflix heeft de nieuwe trailer uitgebracht voor The Power of the Dog, de aanstaande verfilming van Thomas Savage’s gelijknamige cultroman uit 1967. De film heeft hoofdrollen voor Benedict Cumberbatch, Kirsten DunstJesse Plemons, Kodi Smit-McPhee. De film draait vanaf 18 november in een select aantal Nederlandse bioscopen en is vanaf 1 december wereldwijd te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.


The Power of the Dog trailer

The Power of the Dog trailer

De broers Phil (Benedict Cumberbatch) en George Burbank (Jesse Plemons) zijn elkaars grootste tegenpolen. Phil is charismatisch maar intens wreed. George is rigide, kieskeurig en zachtaardig. Samen zijn ze welgestelde landeigenaren van de grootste ranch in de Montana vallei: een plek waar mannen de dienst uitmaken, de gemoderniseerde wereld op afstand wordt gehouden en de machtigste cowboy ooit, Bronco Henry, nog steeds vereerd wordt. Wanneer Phil er op een dag achter komt dat George in het geheim met de lokale weduwe Rose (Kirsten Dunst) trouwt, reageert hij op gewelddadige wijze. Het is het begin van een meedogenloze oorlog met als doel Rose volledig te ruïneren, terwijl haar zachtaardige zoon Peter als pion wordt gebruikt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Benedict Cumberbatch, Kirsten DunstJesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll en Adam Beach.

The Power of the Dog is geschreven en geregisseerd door Jane Campion, de veelgeprezen filmmaker achter de historische dramafilm The Piano uit 1993. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Amerikaanse schrijver Thomas Savage.

The Power of the Dog is vanaf 18 november te zien in een select aantal Nederlandse bioscopen en vanaf 1 december wereldwijd op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter