Trailer voor The Sinner seizoen 4

USA Network heeft de trailer vrijgegeven voor The Sinner seizoen 4. Deze kun je hieronder bekijken. In de trailer is de verplaatste (en onlangs gepensioneerde) Harry Ambrose (Bill Pullman) getuigt van een onverwachte tragedie. USA Network heeft eerder aangekondigd dat de whodunit op woensdag 13 oktober zal terugkeren.

The Sinner seizoen 4

The Sinner seizoen 4 trailer

Nog steeds aan het bijkomen van het trauma van een eerdere zaak een jaar geleden, reist de nu gepensioneerde Harry Ambrose (wederom gespeeld door Bill Pullman) naar Hanover Island in het noorden van Maine voor een herstellend uitje met zijn partner Sonya (Jessica Hecht). Maar wanneer zich een onverwachte tragedie voordoet waarbij Percy Muldoon (Alice Kremelberg), de dochter van een prominente eilandfamilie, betrokken is, wordt Ambrose gerekruteerd om het onderzoek te helpen. Hij komt vervolgens in een mysterie van toenemende paranoia terecht dat dit slaperige toeristeneiland en het leven van Ambrose op zijn kop zet.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bill Pullman, Jessica Hecht, Alice Kremelberg, Frances Fisher (Titanic), Neal Huff (Mare of Easttown), Cindy Cheung (The Flight Attendant), Ronin Wong (The Man in the High Castle) en Michael Mosley (Ozark).

The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie ontwikkeld door Derek Simonds voor USA Network. Het is genoemd naar de roman van Petra Hammesfahr uit 1999, die als basis dient voor het eerste seizoen. Alleen Pullman verschijnt in elk seizoen, terwijl de rest van de cast verandert voor het verhaal van elk seizoen.

Oorspronkelijk bedoeld als een achtdelige miniserie, ging The Sinner in première op 2 augustus 2017, met lovende kritieken en hoge kijkcijfers. Het succes van de show leidde ertoe dat USA Network er een anthologiereeks van maakte, met een tweede seizoen dat in 2018 en een derde in 2020 werd uitgezonden.

The Sinner seizoen 4 is vanaf 13 oktober te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter