Trailer voor The Sopranos prequelfilm The Many Saints of Newark

The Sopranos prequelfilm The Many Saints of Newark verschijnt 11 november in de Nederlandse bioscopen, ruim dertien jaar nadat de Emmy-winnende maffiaserie The Sopranos stopte. Michael Gandolfini, de zoon van wijlen James Gandolfini, zal in de huid kruipen van de iconische rol van zijn vader. Bekijk hieronder de eerste trailer.

The Many Saints of Newark trailer

De film speelt zich af in het tijdperk van de Newark-rellen in de jaren zestig, waaronder de botsing tussen Afrikaanse Amerikaanse en Italiaanse Amerika-gemeenschappen in de straten van Newark waarbij honderden mensen gewond raakten. Tijdens deze rellen volgen we Tony Soprano in zijn jeugdjaren, voordat hij zou uitgroeien tot het hoofd van de DiMeo familie.

De hoofdrollen zijn voor Michael Gandolfini, Jon Bernthal, Alessandro Nivola, Vera Farmiga, Leslie Odom Jr. en Ray Liotta.

The Sopranos-bedenker David Chase schreef het script samen met Lawrence Konner (Roots). The Many Saints of Newark wordt geregisseerd door Alan Taylor (Thor: The Dark World, Terminator Genisys). De film wordt ontwikkeld door Warner Bros en geproduceerd door New Line Cinema en HBO.

The Sopranos was oorspronkelijk van 1999 tot 2007 te zien op HBO en werd al snel de gouden standaard voor seriële televisie. De serie won 21 Primetime Emmy Awards door de jaren en kenmerkte een met sterren bezaaide cast bestaande uit James GandolfiniEdie Falco, Lorraine Bracco, Steven Van Zandt, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steve Schirripa, Vincent Pastore, Jamie-Lynn Sigler en talloze anderen.

The Many Saints of Newark heeft onlangs de releasedatum gewijzigd, van 24 september 2021 naar 1 oktober. De film zal beschikbaar zijn in zowel de bioscopen en op HBO Max. In Nederland verschijnt de film 11 november 2021 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter