Trailer voor The Tragedy of Macbeth met Denzel Washington en Frances McDormand

Apple TV+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het klassieke Shakespeare-verhaal The Tragedy of Macbeth, de aankomende verfilming van filmmaker Joel Coen. Deze kun je hieronder bekijken. De film zal worden geleid door Oscarwinnaars Denzel Washington en Frances McDormand als Lord en Lady Macbeth. De wereldpremière is op vrijdag 24 september op het New York Film Festival 2021. Daarna volgt de beperkte bioscooprelease op 25 december en een Apple TV+ debuut op 14 januari 2022.

The Tragedy of Macbeth trailer

The Tragedy of Macbeth trailer

The Tragedy of Macbeth wordt beschreven als een gedurfde en felle bewerking van het iconische Shakespeare-verhaal over moord, waanzin, ambitie en toornige sluwheid. Gefilmd in zwart-wit, volgt het verhaal een heer die door een trio heksen ervan overtuigd is dat hij voorbestemd is om de koning van Schotland te worden. Met de hulp van zijn ambitieuze vrouw probeert Macbeth met alle mogelijke middelen de kroon te veroveren.

The Tragedy of Macbeth is een kostuumdrama onder regie van Joel Coen. Het is een verfilming van de gelijknamige tragedie van William Shakespeare. De hoofdrollen worden vertolkt door Denzel Washington, Frances McDormand, Brendan GleesonHarry Melling, Bertie Carvel, Alex Hassell, Corey Hawkins, Kathryn Hunter.

The Tragedy of Macbeth zal eind 2021 in de Amerikaanse bioscoop uitgebracht worden door A24. Vervolgens zal de film op 14 januari 2022 uitgebracht worden op streamingdienst Apple TV+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter