Trailer voor The Trip to Greece met Steve Coogan en Rob Brydon

IFC Films heeft de officiële trailer vrijgegeven van The Trip to Greece, de aankomende vierde en laatste film uit BBC’s The Trip reeks. We zien de terugkeer van Oscar-genomineerde Steve Coogan en Rob Brydon als fictieve versies van zichzelf. De film verschijnt op VOD vanaf 22 mei. Bekijk de video hieronder!

Toen Odysseus Troje verliet, duurde het tien jaar voordat hij terugkeerde naar zijn huis in Ithaca. Steve en Rob hebben slechts zes dagen voor hun eigen persoonlijke odyssee in The Trip to Greece. Onderweg maken ze ruzie over tragedie en komedie, astronomie en biologie, mythe, geschiedenis, democratie en de zin van het leven! Met locaties zoals: Tempel van Apollo in Delphi, de oude Agora van Athene, het oude theater van Epidaurus, het unieke eiland Hydra, de grotten van Diros, Nestor’s Palace, Niokastro Fortress in Pylos en Ancient Stagira, evenals restaurants en hotels in Athene, Hydra, Lesbos, Chalkidiki, Pelion, Kavala en op de Peloponnesos.

De film is geschreven en geregisseerd door Michael Winterbottom, die onlangs ook met Coogan werkte aan de satire Greed. Het is geproduceerd door Melissa Parmenter. De film zou zijn Amerikaanse debuut maken op het Tribeca Film Festival 2020 voordat hij werd geannuleerd.

Net als de eerste drie, debuteerde The Trip to Greece in maart als een sitcom met zes afleveringen in Engeland en zal deze opnieuw worden bewerkt tot een speelfilm voor de Verenigde Staten.