Trailer voor The Unbearable Weight of Massive Talent met Nicolas Cage

Lionsgate heeft eerste trailer en poster vrijgegeven voor de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talent, met Academy Award-winnaar Nicolas Cage als Nick Cage. Bekijk de trailer hieronder. De film, met in de andere rollen voor Pedro Pascal en Emmy-winnaars Tiffany Haddish en Neil Patrick Harris, zal op 22 april 2022 in de bioscoop verschijnen.

The Unbearable Weight of Massive Talent met Nicolas Cage

The Unbearable Weight of Massive Talent

Creatief onvervuld en geconfronteerd met financiële ondergang, moet de fictieve versie van Cage een aanbod van $1 miljoen accepteren om de verjaardag van een gevaarlijke superfan (Pedro Pascal) bij te wonen. Zaken nemen een totaal onverwachte wending wanneer Cage wordt gerekruteerd door een CIA-agent (Tiffany Haddish) en gedwongen wordt om zijn eigen legende waar te maken, waarbij hij zijn meest iconische en geliefde personage wordt om zichzelf en zijn dierbaren te redden. Met een carrière speciaal voor dit moment, moet de baanbrekende bekroonde acteur de rol van zijn leven op zich nemen: Nicolas Cage.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily Sheen.

De film is geregisseerd door Tom Gormican op basis van een scenario door hemzelf en Kevin Etten.

The Unbearable Weight of Massive Talent is een Saturn Films / Burr! Producties productie. Het wordt geproduceerd door Cage, Mike Nilon, Kristin Burr en Kevin Turen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter