Trailer voor The Valet met Eugenio Derbez & Samara Weaving

Disney Plus heeft een trailer vrijgegeven voor The Valet, de aanstaande romantische komedie met Eugenio Derbez en Samara Weaving. Bekijk de trailer hieronder. De video laat een gewone bediende zien die per ongeluk betrokken raakt in de wereld van een filmster wanneer ze hem inschakelt als haar nieuwe vriendje. Vanaf 20 mei is de film te streamen op Disney Plus.

The Valet

The Valet

In de film wordt de wereldberoemde filmster Olivia geconfronteerd met een PR-ramp wanneer een paparazzi een foto van haar maakt met haar getrouwde minnaar Vincent. De hardwerkende bediende Antonio verschijnt per ongeluk op dezelfde foto en wordt ingehuurd om zich voor te doen als Olivia’s nieuwe vriend als dekmantel. Deze list met Olivia zet Antonio in de schijnwerpers en onverwachte chaos. In deze romantische komedie komen twee werelden en culturen samen terwijl zowel Olivia als Antonio zichzelf duidelijker dan ooit tevoren beginnen te zien.

De cast bestaat uit Eugenio DerbezSamara Weaving, Max Greenfield, Betsy Brandt, Carmen Salinas Lozano, Amaury Nolasco, Marisol Nichols, Diany Rodriguez, Tiana Okoye, John Pirrucello, Ravi Patel, Noemí González en Lunay.

The Valet is een remake van de gelijknamige Franse film uit 2006. Het wordt geregisseerd door Richard Wong op basis van een scenario geschreven door Rob Greenberg en Bob Fisher. The Valet wordt geproduceerd door Derbez en Ben Odell.

Stream The Valet vanaf 20 mei exclusief op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter