Trailer voor The Walking Dead film

Na Andrew Lincoln‘s afscheid van The Walking Dead vorig jaar, werd aangekondigd dat hij zou terugkeren als Rick Grimes in een reeks films die zich afspeelden binnen de wereld van de serie. Bekijk hieronder de trailer voor de films waarin Grimes de hoofdrol gaat spelen!

Tijdens Lincoln’s laatste verschijning in The Walking Dead wordt het personage Rick Grimes dodelijk verwond en wordt hij voor het laatst gezien in een helikopter terwijl hij naar een onbekende bestemming wordt weggevlogen. De eerste film onderzoekt het verhaal van waar Rick wordt opgenomen en wat hij tegenkomt in een nieuwe omgeving van de zombie-apocalyps.

Gebaseerd op de stripserie van Robert Kirkman en uitgegeven door Image Comics, vertelt The Walking Dead het verhaal van de maanden en jaren na een zombie-apocalyps en volgt een groep overlevenden die op zoek zijn naar een veilig thuis. De serie is uitvoerend geproduceerd door hoofd content officer Scott M. Gimple, showrunner Angela Kang, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero, Tom Luse en Denise Huth.

Een releasedatum is er nog niet.