Trailer voor The Whale met Brendan Fraser

Na de succesvolle wereldpremière op het filmfestival van Venetië in 2022, heeft A24 de officiële trailer vrijgegeven voor The Whale, Darren Aronofsky‘s aankomende dramafilm met in de hoofdrollen Brendan Fraser en Sadie Sink.

The Whale trailer belooft een carrière-beste prestatie van Fraser terwijl hij een man van zeshonderd pond speelt die probeert opnieuw contact te maken met zijn dochter. De film The Whale moet op 16 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

The Whale trailer

The Whale is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Samuel D. Hunter uit 2012. Het speelt zich af aan de rand van Mormon Country, Idaho, en volgt het verhaal van een kluizenaar van zeshonderd pond terwijl hij zich verbergt in zijn appartement en zichzelf dood eet. Wanhopig om opnieuw contact te maken met zijn lang vervreemde dochter, reikt hij naar haar uit, alleen om een ​​boosaardige en enorm ongelukkige tiener te vinden.

De film is geregisseerd door Darren Aronofsky op basis van een scenario geschreven door Samuel D. Hunter, gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Hunter uit 2012.

Naast Fraser zijn er in The Whale ook de hoofdrollen voor Sadie Sink (Stranger Things, Fear Street), Hong Chau (Inherent Vice, Watchmen), Samantha Morton (Fantastic Beasts and Where to Find Them, The Walking Dead), Ty Simpkins (Insidious) en Sathya Sridharan.

The Whale moet op 16 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter