Trailer voor The Wilds seizoen 2

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Wilds seizoen 2. Alle acht afleveringen van de Amazon Original serie zullen op vrijdag 6 mei wereldwijd exclusief op Prime Video in première gaan. De trailer geeft een voorproefje van de nog hogere inzet van de meisjes als ze vast blijven zitten op een mysterieus eiland, en een kijkje in wat al die tijd al deel uitmaakt van het experiment: de jongens.

The Wilds seizoen 2 trailer

The Wilds volgt een groep tienermeiden met verschillende achtergronden. De meisjes stranden op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash en moeten vechten om te overleven. De schipbreukelingen leren steeds meer over elkaar, de geheimen die ze bewaren en de trauma’s die ze allemaal hebben doorstaan. Er is echter één twist aan dit spannende drama… deze meisjes zijn niet toevallig op dit eiland terecht gekomen.

In seizoen twee moet de groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland zien te overleven, na de ontdekking dat wat er met hen gebeurt een sociaal experiment is. Dit seizoen verhoogt het drama en houdt je aan het lijntje, met de introductie van meer proefpersonen – een ander eiland van tienerjongens – die ook moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van de poppenspeler van het experiment.

In de serie speelt naast de bekende Rachel Griffiths, een mix van bekende en nieuwe gezichten zoals Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James, Sarah Pidgeon, David Sullivan en Troy Winbush.

The Wilds is mede geproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios. Sarah Streicher (Daredevil) heeft de serie gemaakt en dient ook als uitvoerend producent samen met Amy B. Harris (Sex and the City en The Carrie Diaries), Jamie Tarses (Happy Endings) en Dylan Clark (The Batman en Bird Box).

The Wilds seizoen 2 zal op vrijdag 6 mei 2022 op Prime Video in première gaan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter