Trailer voor Them That Follow met Olivia Colman

The Orchard heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende thriller-drama Them That Follow met in de hoofdrol Oscar-winnende actrice Olivia Colman (The Favorite) en Alice Englert (Beautiful Creatures) als Hope en Mara. Bekijk de video hieronder!

Diep in de Appalachen heeft pastoor Lemuel Childs (Walton Goggins) de leiding over een geïsoleerde gemeenschap van slangenbezweerders. Het betreft een obscure sekte bestaande uit gelovigen die zich laten bijten door giftige slangen om zich te bewijzen over God. Als Lemuels toegewijde dochter Mara (Alice Englert) zich voorbereidt op haar trouwdag, komt er een duister geheim boven water. Mara is genoodzaakt de dodelijke traditie van haar vaders kerk te confronteren, waardoor hun gemeenschap uit elkaar dreigt te vallen.

De film heeft tevens rollen voor Kaitlyn Dever, Jim Gaffigan, Thomas Mann, Lewis Pullman. Them That Follow is geschreven en geregisseerd door Britt Poulton en Dan Madison Savage. De film ging eerder dit jaar in première ging tijdens het Sundance Film Festival en draait vanaf 2 augustus in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.