Trailer voor Those Who Wish Me Dead met Angelina Jolie

Warner Bros. Pictures en New Line Cinema hebben de intense trailer vrijgegeven van Taylor Sheridan‘s Those Who Wish Me Dead, met Angelina Jolie in de hoofdrol. Bekijk hieronder de eerste trailer en poster. Oscar-winnares Jolie speelt Hannah, die bij de smokejumpers werkt, een speciale eenheid van de brandweer. Ze heeft het er erg moeilijk mee dat ze drie jongens niet uit een brand heeft kunnen redden, maar dan ontmoet ze een getraumatiseerd 12-jarig jongetje dat op de vlucht is.

De voor een Oscar genomineerde Sheridan heeft een carrière opgebouwd met spannende, western geïnspireerde thrillers (Sicario, Hell or High Water, Wind River) en zet die stijl voort met dit nieuwe overlevingsdrama dat zich afspeelt in de wildernis van Montana.

Those Who Wish Me Dead trailer

Those Who Wish Me Dead trailer

Gebaseerd op on Michael Koryta’s roman uit 2014, gaat The Who Wish Me Dead over de rookspringer Hannah – een van de deskundige brandweerlieden die zijn getraind om in een vuurzee te parachutespringen. Gestationeerd in een geïsoleerde vuurtoren, is ze nog steeds aan het bijkomen van een mislukte missie in het verleden wanneer ze de 12-jarige Connor (Finn Little) tegenkomt. De getraumatiseerde jongen is op de vlucht, achtervolgd door twee huurmoordenaars (Nicholas Hoult en Aidan Gillen), en samen moeten Hannah en Connor hun jagers en het bosbrand om hen heen ontlopen.

De film is geregisseerd door Taylor Sheridan op basis van een scenario door Michael Koryta, Charles Leavitt en Sheridan, gebaseerd op Koryta’s gelijknamige roman. De film heeft rollen voor Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Aidan Gillen, Jon Bernthal, Finn Little en Tyler Perry.

Jolie vertelde over Sheridan:

“He has a unique voice when it comes to characters within America, which had not been a prior focus of my work. I wanted to be in this world with him.”

Those Who Wish Me Dead is vanaf 13 mei 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter