Trailer voor Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 3

Amazon heeft de trailer vrijgegeven voor Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 3, waardoor fans een voorproefje krijgen van wat ze kunnen verwachten van het voorlaatste seizoen van de show. Seizoen 3 van Jack Ryan gaat op woensdag 21 december exclusief in première op Prime Video. Bekijk hieronder de officiële Jack Ryan seizoen 3 trailer.

Jack Ryan seizoen 3 trailer

Jack Ryan seizoen 3 trailer

John Krasinski (The Office en 13 Hours) speelt de titelrol. Met een originele verhaallijn en met behoud van de favoriete personages, is Tom Clancy’s Jack Ryan een actievolle CIA-thriller die het publiek op het puntje van zijn stoel houdt.

In het derde seizoen van de actiethrillerserie werkt Jack Ryan als CIA-agent in Rome, wanneer hij wordt getipt dat het Sokol-project, een geheim plan om het Sovjetrijk te herstellen, meer dan 50 jaar na het werd verondersteld te zijn stilgelegd. Jack begint aan een missie om de inlichtingen te bevestigen, maar het gaat al snel mis en hij is ten onrechte betrokken bij een grotere samenzwering.

Tom Clancy’s Jack Ryan is een productie tussen Paramount Television en Skydance Television. Het is uitvoerend geproduceerd door Krasinski, Andrew Form, Allyson Seeger, Vaun Wilmott, Brad Fuller en Michael Bay naast Clancy, Skydance’s David Ellison en Dana Goldberg, Marcy Ross, Mace Neufeld en Carlton Cuse.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter