Trailer voor true crime Netflix-serie Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer

Je kunt wel naar Netflix kijken, maar wie kijkt er op dit moment naar jou? De docuserie Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer brengt je kippenvel vanaf 13 januari. In de reeks worden de verschrikkingen onderzocht die de beruchte Richard Ramirez in het midden van de jaren tachtig in heel Californië ontketende. De vierdelige serie is beschikbaar op 13 januari 2021. Bekijk hier de trailer voor de reeks.

Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer op Netflix

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer vertelt het waargebeurde verhaal van hoe een van de meest beruchte seriemoordenaars in de Amerikaanse geschiedenis werd opgejaagd en voor het gerecht werd gebracht. In de zinderende zomer van 1985 trof een recordbrekende hittegolf Los Angeles, samen met een reeks moorden en aanrandingen die aanvankelijk niet met elkaar verbonden leken. De slachtoffers waren mannen, vrouwen en kinderen. Ze varieerden in leeftijd van zes tot 82 jaar. Ze kwamen uit verschillende buurten, raciale achtergronden en sociaaleconomische niveaus. Nooit eerder in de criminele geschiedenis was een enkele moordenaar verantwoordelijk voor zo’n gruwelijke reeks misdaden. Racen tegen de klok om dit nachtelijke monster te stoppen was een jonge detective genaamd Gil Carrillo van de Los Angeles County Sheriff’s Department en de legendarische rechercheur moordzaken Frank Salerno. Terwijl ze onvermoeibaar werkten om de zaak op te lossen, achtervolgden de media hun sporen en raakte Californië in paniek.

Deze vierdelige serie, verteld door aangrijpende interviews, aangrijpende archiefbeelden en spectaculaire originele fotografie, vertegenwoordigt het definitieve verhaal van dit iconische LA horrorverhaal en schetst een portret van hoe het voelde om in een keer in angst te leven terwijl absoluut iedereen het volgende slachtoffer van de Night Stalker zou kunnen zijn.

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer wordt geregisseerd en geproduceerd door Tiller Russell. Tim Walsh, Eli Holzman en Aaron Saidman zijn ook uitvoerend producenten, samen met Greg Tillman, David Holthouse, Paul-Michel T. Pierre-Benoist.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter