Trailer voor ‘Twas the Fight Before Christmas

De eerste officiële trailer voor de aankomende documentaire van Apple Original Films, ‘Twas the Fight Before Christmas’, is uitgebracht. Deze kun je hieronder bekijken en toont enkele van de wilde en chaotische situaties die de film voorbij komen.

De documentaire volgt het verhaal van een man uit Noord-Idaho die meer van Kerstmis houdt dan van wat dan ook. Nadat hij naar een nieuwe wijk is verhuisd in de hoop zijn huis te veranderen in een spektakel voor de wereld, komt hij echter al snel in conflict met zijn buren en begint een chaotische strijd tussen de twee partijen.

Twas the Fight Before Christmas

‘Twas the Fight Before Christmas trailer

‘Twas the Fight Before Christmas volgt het verhaal van een buurt in Noord-Idaho die op zijn kop werd gezet door de obsessie van één man om kerstsfeer te verspreiden, via het grootste gemeenschapskerstevenement dat Amerika ooit heeft gezien. Het plan van de kerstminnende advocaat Jeremy Morris mislukt wanneer de vereniging van huiseigenaren hem laat weten dat het evenement in strijd is met de regels van de buurt. Een controversieel gevecht over de festiviteiten barst los en alles loopt uit de hand. Naarmate de situatie escaleert, stelt de film de vraag: wie wint er als verschillende rechten en belangen botsen? Regisseur Becky Read brengt de gepolariseerde perspectieven samen in dit eigenzinnige kerstverhaal over vrijheden, met als kern een boodschap over verschillen en tolerantie.

‘Twas the Fight Before Christmas komt op 26 november 2021 uit op Apple TV+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter