Trailer voor USA Network’s Briarpatch met Rosario Dawson

USA Network heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende misdaadthriller serie Briarpatch. We krijgen een eerste blik op het personage Allegra Dill, gespeeld door Rosario Dawson, terwijl ze op zoek is naar de moordenaar van haar zus. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Ross Thomas en zal in 2020 zijn debuut maken. Bekijk de video hieronder!

Briarpatch volgt Allegra Dill (Dawson), een opgejaagde onderzoeker die terugkeert naar haar huis in het grensstadje Texas nadat haar zus is vermoord. Wat begint als een zoektocht naar een moordenaar verandert in een gevecht.

De serie heeft ook rollen voor Kim Dickens (Fear the Walking Dead) als Chief of Police Eve Raytek, Ed Asner (Elf, Up) als James Staghorne Sr, Alan Cumming (The Good Wife, Instinct) als Clyde Brattle, Jay R. Ferguson (The Conners) als Jake Spivey, Brian Geraghty (The Alienist) als Gene Colder en Edi Gathegi (StartUp) als AD Singe.

De adaptatie is geschreven door Andy Greenwald, die naast Sam Esmail (Mr. Robot) via Esmail Corp. zal produceren. Ana Lily Amirpour regisseerde de pilot en zal ook uitvoerend produceren, samen met Chad Hamilton van Anonymous Content. Dawson dient als producent van de serie, die werd geproduceerd door Universal Cable Productions en Paramount Television.